"Luka ostaja, Kovačić treniral z ekipo, imam dokaz!"

La liga 7. Avg 20183:40 > 7:00
Denis Doyle, Getty Images Sport

Trener madridskega Reala Julen Lopetegui je prepričan, da bosta hrvaška reprezentanta Luka Modrić in Mateo Kovačić ostala v španski prestolnici tudi v prihajajoči sezoni.

Inter še vedno vztraja v nameri, da v svoje vrste pripelje Luko Modrića, zato je zanj pripravil štiriletno pogodbo, s katero bi najboljši nogometaš minulega Svetovnega prvenstva v Rusiji na leto zaslužil okoli 10 milijonov evrov. Modrić v Madridu trenutno zasluži 7,2 milijona, kraljevi klub pa ne želi ostati še brez enega nosilca igre, potem ko je klub zapustil Cristiano Ronaldo.  

Modrić je že odpotoval v Madrid, sreda pa naj bi bila “dan D” v pogajanjih med Interjem in Realom. 

“Predsednik Florentino Perez se je z njim pogovarjal in ne dvomimo, da ne bi ostal pri nasa. Srečen je, da igra z nami. Ali sem govoril z Luko? S svojimi nogometaši se pogovarjam takrat, ko mislim, da je primeren čas, a to so osebne stvari,” je dejal trener Reala Julen Lopetegui.  

Številni mediji pa so obenem v zadnjih dneh poročali, da Mateo Kovačič ne želi trenirati z moštvom, ker ga klub ne želi prodati. Na fotografijah, ki jih je objavil prav Real na svojih družabnih omrežjih se vidi, da je bil Kovačić na zelenici Red Bull Arene v New Yorku. 

“Imam dokaz, Kovačić je treniral s soigralci. Ni bilo težav,” je pojasnil Lopetegui.