Bo Real Modrića zadržal z višjo plačo?

La liga 8. Avg 201813:26 > 13:26
Getty Images, Matt Roberts

Real Madrid je poleti že izgubil Cristiana Ronalda, glasne pa so bile tudi govorice o odhodu Luke Modrića. Kraljevi klub svojega organizatorja igre ne želi izgubiti, zato je na obzorju podpis nove in precej donosnejše pogodbe.

Kot poročajo španski mediji, bo Luka Modrić v naslednji sezoni prejemal izrazito višjo plačo. Najboljše igralca mundiala v Rusiji si je sicer najbolj želel Inter iz Milana, ki ga odkupna klavzula v višini 750 milijonov evrov in odvračala.

Florentino Perez se kot kaže ne želi igrati z ognjem, zato bo igralcu ponudil novo pogodbo z boljšimi pogoji. Marca poroča, da bo Modrić prejemal občutno več kot trenutno, ko na teden zasluži 138 tisoč funtov.

Vodstvo kraljevega kluba medtem pripravlja tudi tožbo proti velikanu iz Milana, ki je v lasti družbe Suning. Pri Realu so prepričani, da bi denar za Modrićev prestop na klubske račune prišel v nasprotju s pravili Uefinega finančnega fair playja.

Modrić je sicer v sredo pripotoval v Madrid, navijače pa pomiril tudi s promocijskim fotografiranjem v novem klubskem dresu.