Modrić na treningu Reala – ali to pomeni, da ostaja?

La liga 8. Avg 201816:20 > 16:23
Getty Images/Shaun Botterill

Hrvaški reprezentant Luka Modrić se je v sredo priključil treningom prve ekipe Real Madrida in s tem pomiril navijače kraljevega kluba, ki že vse od konca mundiala v Rusiji trepetajo, da bodo izgubili tudi hrvapkega zvezdnika.

Kraljevi klub je na uradnem Twitter profilu deli kratek video posvečen Luki Modriću, ki ga mediji že več tedno povezujejo z Interjem.I

Italijanski mediji so v torek že postregli z novico, da se je Hrvat z Interjem dogovoril za prestop, a poudarila, da bo Real storil vse, kar je v njegovi moči, da svojega zvezdnika zadrži. Madridčani so po svetovnem prvenstvu v Rusiji že izgubili Cristiana Ronalda, zato bi bil odhod Modrića še toliko bolj boleč.

Najboljši nogometaš letošnjega mundiala se je medtem že pridružil treningom Reala, mediji pa že dolgo poročajo, da naj bi se danes sestal tudi s predsednikom madridskega velikana Florentinom Perezom. Prav od tega sestanka naj bi bila odvisna njegova prihodnost.

Kot smo že poročali, so Madridčani pripravljeni Modriću povišati plačo in mu tudi na tak način dokazati, kako pomemben je za njihovo ekipo.