Bo Real zaradi Modrića tožil tudi Mijatovića!?

La liga 21. Avg 201815:20 > 18:48
Getty Images/Denis Doyle

Španski mediji poročajo, da Real Madrid pripravlja novo tožbo. Zaradi nedovoljenih pogovorov z Interjem je zdaj na tapeti tudi zastopnik Luke Modrića, sicer legenda kraljevega kluba, Predrag Mijatović.

Getty Images Sport, Manuel Queimadelos Alonso

Zdi se, da je Realu uspelo odbiti vse napade Interja za prestop Luke Modrića, ki bo kot kaže kljub vsem namigovanjem ostal v Madridu.

Aktualni evropski prvaki so medtem na sedež Uefe že poslali uradno pritožbo, saj naj bi se zastopniki hrvaškega zvezdnika brez dovoljenja Reala dogovarjali z Interjem.

Po informacijah, ki so jih posredovali na radiu Cadena ser bi se lahko med toženimi znašel tudi nekdanji napadalec Reala Predrag Mijatović, saj je prav on med osumljenci, ki so Modrića na nezakonit način nudili Interju.

Inter je Hrvatu ponujal šestletno pogodbo, Modrić pa bi v Italiji igral štiri leta, zadnji dve leti pogodbe pa bi oddelal na Kitajskem pri Jiangsu Suningu.

Nad prestopom ni bil navdušen predsednik Reala Florentino Perez, ki bi prestop odobril samo v primeru plačane odkupne klavzule, ki znaša 750 milijonov evrov.