Lopetegui: Ne bojim se odpovedi!

La liga 7. Okt 20180:05 > 0:07
David Ramos, Getty Images Sport

Trener madridskega Reala Julen Lopetegui je po novem neuspehu madridksega kluba povedal, da njegova ekipa potrebuje samo mir.

Kraljevi klub je ponovno razočaral svoje navijače.Zato si marsikdo v Španiji postavlja vprašanje, ali bo Lopetegui zdržal na klopi vsaj do zimskega premora.

“Če se bojim za svojo službo? To, da so trenerji izpostavljeni velikemu pritisku, je že kar standardna praksa…toda o tem ne razmišljam. Najslabše, kar se lahko zgodi po tem porazu, je to, da bi nam konkurent ušel na tri točke. Moramo se pobrati, potrebujemo mir,” je povedal trener Reala in dodal:

Šele v oktobru smo. Vem, da bi si navijači želeli kaj več, a vrnili se bom ona zmagovalna pota. Osvežiti moramo naše glavne igralce, Benzema se je v prvem polčasu poškodoval, Bale ni mogel dokončati tekme, to je vse imelo nek vpliv...”


Španski strateg ima, vsaj za zdaj, tudi podporo kapetana, Sergia Ramosa. “Menjati trenerja bi bila norost, to ni potrebno. Včasih to sicer prinese napredek, včasih pač ne. O tem pa tako ali tako ne odločamo mi, igralci,” je povedal Ramos.