"Solari nima podpore ekipe, ne bo dolgo pri Realu!"

La liga 14. Nov 20186:13 > 6:15
Gabriel Rossi, Getty images

Legendarni Diego Armando Maradona ne verjame, da se bo njegov rojak Santiago Solari dolgo zadržal na klopi Reala, kjer je nadomestil Julena Lopeteguija. Real je pred dnevi sicer sporočil, da je s Solarijem pogodbo podpisal do leta 2021.

Kraljevi klub iz španske prestolnice je včeraj tudi uradno potrdil, da je svojemu nekdanjemu igralcu in zdaj trenerju Santiagu Solariju podaljšal pogodbo do leta 2021, kar pa ni prepričalo njegovega rojaka Diega Maradone.

“Solari nima dovolj podpore s strani ekipe. Dobil je zaupanje in podporo predsednika kluba, a mislim, da ne bo ostal dolgo na klopi Reala.”

Je pa zanimivo, da se je nekaj podobnega govorilo za Zinedina Zidana, ki pa je kasneje z galaktiki osvojil tri zaporedne naslove v Ligi prvakov. “To je povsem drugače, ko govorimo o človeku, ki ima takšno ime kot Zidan,” je malce muhasto in nelogično odgovoril Maradona.

Na novinarsko vprašanje, ali bi tudi sam rad v svoji karieri vodil takšno ekipo kot je Real pa je Argentinec odgovoril: “Seveda! Rad bi imel dovolj izkušenj za takšen klub, a trenutno sem srečen v klubu, kjer delujem v tem trenutku,” je še dodal trener mehiškega drugoligaša Doradosa.