"Sramota je kako se navijači Reala obnašajo do Balea"

La liga 4. Mar 201914:47 > 14:49
Denis Doyle, Getty Images

Jonathan Barnett, agent Garetha Balea je po El Classicu s svojo izjavo dodatno zaostril situacijo v taboru Reala, saj je zastopnik Valižana nezadovoljen tako z njegovo minutažo kot tudi navijači.

Na El Classicu je Santiago Solari od prve minute ponudil priložnost Valižanu Garethu Balu, ki pa na igrišču ni pokazal nič posebnega in bil ob odhodu z igrišča v 61. minuti celo izžvižgan.

“Ta generacija navijačev Reala iz Madrida bo še leta govorila o Garethovih golih. Moralo bi jih biti sram. Gareth si zasluži največje možno spoštovanje. Odnos, ki mu ga kažejo navijači Reala, je milo rečeno sramoten,” je dejal zastopnik Valižana Jonathan Barnett in na nek način še zaostril situacijo in morda na nek način namignil, da bi Bale lahko že konec sezone zapustil vrste belega baleta.

Bale je prišel v Real na velika vrata iz Tottenhama za kar 85 milijonov funtov, vendar je bil vselej v senci Cristiana Ronalda, leto, ko Portugalca ni več v taboru galaktikov pa je Valižan poniknil.

V letošnji sezoni je namreč na 33 tekmah dosegel samo 13 zadetkov, edini problem v celotni situacija je njegova pogodba, ki jo je podpisal vse do leta 2022.