Zidane: Če ne bom jaz izbiral igralcev bom odšel

La liga 19. Maj 20199:02 > 9:02
Denis Doyle/Getty Images

Zinedine Zidane je poudaril in morda tudi malce zagrozil vodstvu kluba, da bi v primeru nesoglasij pri izzbrii nogometašev lahko še enkrat več zapustil vrste belega baleta.

Že nekaj časa se potiho govori o tem, da naj bi vodstvo kraljevega kluba vplivalo na francoskega trenerja Zinedina Zidane oziroma, da naj bi kar sami sprejemali določene odločitve. Predvsem, ko je govora o vratarju.

“Jaz se bom odločil, kdo bo prvi vratar in kdo rezerva,” je dejal Zidane. “To je moja odločitev in to je jasno. V kolikor ne bom mogel delati to kar želim z mojo ekipo, bom odšel. Obstajajo ljudje s katerimi govorim, ko je govora o novih igralcih, ampak o začetni enajsterici na tekmi odločam samo jaz,” je bil jasen Francoz.

Ne dolgo nazaj je bilo veliko govora tudi okoli Keylorja Navas, ki naj bi po koncu sezone zapustil Madrid.

“Situacija z vratarji bo jasna naslednjo sezono. Ko je govora o Navasu, nihče ne more vedeti kaj in kako zadeve stojijo. On še ima pogodb in bomo videli.”

Novinarje pa je hkrati zanimalo tudi kakšna je situacija s tretjim vratarjev ekipe in sicer njegovim sinom Luco Zidanom.

“Luca je v Realu od začetka, pokazal je da je dovolj dober. Ali bo v postavi ali ne, pa nima nikakršne veze s tem, ker je moj sin.”