"Pogba je govoril z Messijem, z Ramosom pač ne"

La liga 10. Sep 201913:30 > 13:30
Shaun Botterill / Staff/Getty Image

Paul Pogba je tekom minulega poletnega prestopnega roka govoril z Lionelom Messijem in Zlatanom Ibrahimovićem, je razkril brat francoskega nogometaša Mathias.

Tekom celotnega poletnega prestopnega roka so okoli nogometnega sveta krožile govorice o odhodu Paula Pogbaja iz vrst Manchester Uniteda. Za francoskega vezista so se potegovali tudi pri madridskem Realu, namigovalo se je tudi, da bi se Pogba lahko vrnil nazaj v Juventus.

Ni skrivnost, da bi si Real na čelu s kapetanom Sergiem Ramosom želel, da vezni vrsti poveljuje Pogba, a ta se ni obrnil na enega najbolj izkušenih branilcev v želji, da dobi informacije o klubu.

“Vem, da so mediji pisali o tem, da se je Pogba tekom prestopnega roka pogovarjal s številnimi nogometaši, a med njimi ni bil Ramos. S kom se je pogovarjal? Z Lionelom Messijem. Včasih govori z njim, a ne pogosto. Pogovarjal se je z Zlatanom Ibrahimovićem. Govoril je tudi z Antoinom Griezmannom, a je pogovor tekel o reprezentanci,” je razkril brat francoskega zvezdnika Mathias Pogba

Že nekaj mesecev nazaj je Mathias dejal, da bo njegov brat Paul svojo kariero nadaljeval pri Barceloni ali Realu.