Kaka: Real bo osvojil ali Ligo prvakov ali La ligo

La liga 20. Sep 201912:32 > 12:33
Marco Luzzani/Getty Images

Nekdanji zvezdnik Reala iz Madrida, Kaka, verjame, da bo njegov bivši klub v letošnji sezoni uspel osvojiti eno od velikih trofej.

Minulo sezono La lige je Real sklenil z 19 točkami zaostanka za Barcelono, v Ligi prvakov pa je bil Ajax močnejši v osmini finala.

Na začetku letošnje sezone galaktikom ne gre nič bolje od rok – na prvih petih obračunih so vpisali samo dve zmagi.

Pri Realu je vedno potrebno osvojiti naslov. Seveda je zato pritisk na Zidanu, nekaj mora osvojiti, ali La ligo ali Ligo prvakov, to sta dve najpomembnejši tekmovanji za navijače in klub. In Zidane to ve, mislim, da ima Real zelo dobro ekipo in neverjetnega trenerja, pripravljeni so, da letos osvajajo naslove,” meni Kaka, ki se je naslova španskega prvaka veselil v sezoni 2011/12.

Eden Hazard je iz Chelseaja prišel za slabih 100 milijonov, vendar za zdaj še ni upravičil visokih pričakovanj. “Je zelo dober nogometaš in mislim, da bo imel v Španiji več prostora za igro, kot v Angliji. Ko se bo priagodil, bomo videli tudi magijo z njegove strani, on je eden ključnih faktorjev za uspeh Reala,” je dodal Brazilec.

Kraljevi klub je v domačem prvenstvu ob dveh zmagah in dveh neodločenih izidih še neporažen, v nedeljo pa ga čaka zahtevno gostovanje v Sevillii (ob 21:00 v živo na SK 1).