Zidane: Manjka napadalec? Ne iščem novega.

La liga 23. Dec 20192:10 > 2:13
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane po novi tekmi brez doseženega zadetka ne razmišlja o nakupu novega napadalca.

Madridčani so v 18. krogu La lige na Santiago Bernabeuu remizirali z Athleticom iz Bilbaa (0:0), s čimer se nadaljujejo njihove težave z realizacijo. To je bil drugi zaporedni obračun Reala brez doseženega zadetka in peti v sezoni.

Tudi zato se Zinedine Zidane po tekmi ni mogel izogniti vprašanju, ali njegovi ekipi manjka Cristiano Ronaldo, na čigar zadetke so galaktiki vedno lahko računali.

Ne! Vse, kar moramo narediti je, da še naprej trdo delamo. Prebrodili bomo to, čeprav jaz temu ne posvečam toliko pozornosti, ker ne moremo govoriti o nizu, če gre za dve tekmi. Pomembno je zgolj to, da nadaljujemo s svojo igro,” je odgovoril Francoz.

Bodo januarja vseeno poskrbeli za svežo moč v konici napada? “Ne nameravam pripeljati novega napadalca. Nihče nam ne manjka,” je dodal Zizou, ki je poleti za 60 miijonov evrov pripeljal Luko Jovića.

Remi z Baski je bil za Real tretji v nizu v domačem prvenstvu. “Žal mi je igralcev, zaslužili so si več. Dobro smo igrali, toda ni bilo gola. Pomembno mi je, da ekipa vedno pokaže 100 odstotkov, to smo danes naredili, morda še več. Igralcem ne morem ničesar zameriti,” je zaključil Zidane.

Real ima na lestvici dve točki zaostanka za Barcelono, po mini božično-novoletnem premoru bo 4. januarja gostoval pri Getafeju.