Bale ne odhaja, najverjetneje niti poleti ne

La liga 9. Jan 202017:44 > 17:47
Denis Doyle/Getty Images

Agent Garetha Bala, Jonathan Barnett, je zatrdil, da njegov varovanec pozimi zagotovo ostaja član madridskega Reala, zelo majhne možnosti naj bi bile tudi za njegov morebitni poletni odhod.

Gareth Bale ima pogodbo z Realom sklenjeno do leta 2022, a je bil pred časom korak oddaljen od prestopa na Kitajsko, na koncu pa je kljub nesoglasjem s trenerjem Zinedinom Zidanom ostal v Španiji

Zadnjih nekaj tedno se veliko piše o morebitnem povratku Valižana v Tottenham, toda Jonathan Barnett poudarja, da gre govorice brez realne osnove. Barnett je zatrdil, da Bale v zimskem prestopnem roku ne bo zamenjal sredine, čeprav je pred dnevi izjavil, da pri Realu ni povsem srečen.

Valižan je za takrat rekordnih 100 milijonov evrov v Real prišel leta 2013 in od takrat s kraljevim klubom štirikrat slavil v Ligi prvakov. Galaktiki se trenutno nahajajo v Savdski Arabiji, kjer se bodo po polfinalni zmagi proti Valencii v finalu španskega superpokala pomerili z Atleticom, ki je izločil Barcelono. Bale je zaradi infekcije izpustil obračun proti netopirjem, v postavi ga ne bo niti v nedeljskem finalu.