Zidane: Vsi hočejo, da imam težave z Garethom

La liga 10. Feb 20201:19 > 1:25
Handout/Getty Images

Luka Jović je ob zmagi madridskega Reala proti Osasuni s 4:1 dosegel šele drugi zadetek v sezoni, kar je z optimizmom napolnilo tudi glavnega trenerja Zinedina Zidana, ki je po dolgem času v prvo ekipo uvrstil tudi Garetha Bala.

Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Luka Jović se od začetka sezone ubada s slabo strelsko formo in je pogosto v nemilosti navijačev madridskega in španskih medijev, z zadetkom proti Osasuni pa je vsaj za nekaj dni prekinil negativno formo in pridobil dodatno zaupanje glavnega trenerja ekipe iz španske prestolnice Zinedina Zidana.  

“Če Jović ne doseže zadetka, potem ni srečen. Mora se dokazovati vsak teden, a je zelo vesel, da je končno dosegel gol,” je po tekmi dejal Zidane. 

V začetni postavi Reala je, prvič po začetku leta, zaigral tudi Gareth Bale: “On je zelo pomemben igralec za naše moštvo. Dobro je oddelal 65 minut srečanja, v napadu in obrambi je bil dober. Težavo predstavlja le mišljenje, da bi morali imeti vsi težave z njim, pa čeprav te težave ne obstajajo.”

“Imamo veliko število kvalitetnih igralcev, zato je težko upravljati z njihovimi minutami. Malo po malo bo Bale redno začel igrati dobro,” je še dodal Zidane.