Braithwaite: V Barci bi rad ostal zelo dolgo!

La liga 23. Apr 202016:56 > 16:58
Getty Images/Alex Caparros

Napadalec Barcelone Martin Braithwaite navkljub vsem namigom, da ga bodo Katalonci že poleti prodali, upa, da bo še dolgo nosil dres blaugrane.

Po seriji poškodb napadalcev Barcelone so Katalonci zaradi posebnega pravila La Lige šele februarja, torej izven prestopnega roka, pripeljali novega igralca. 28-letni Martin Braithwaite je za 18 milijonov evrov zapustil Leganes in s katalonskim ponosom podpisal pogodbo do leta 2024.

Prepričan sem, da bom tukaj ostal še več kot štiri leta in pol, to si trenutno predstavljam. Rad bi užival in osvajal lovorike. To je bil glavni razlog za prestop,” razkriva Braithwaite, ki je za Barcelono pred prekinitvijo sezone odigral samo tri tekme in ostal brez prvenca v dresu novega kluba.

Ko gledam vse legende, ki so igrale za Barcelono in se spomnim vseh najboljših obdobij z najboljšimi ekipami, je moj cilj samo en. Rad bi bil del ene izmed najboljših ekip Barcelone. To me zelo motivira in zato sem pripravljeno vložiti veliko truda,” dodaja nekdanji član Middlesbrougha.