Agüero bo v sredo končal kariero

La liga 13. Dec 202111:02 > 11:31 1 komentar
Sergio Aguero
Foto: xXavierxBonillax

Čeprav niti s strani kluba niti samega igralca ni nobenih novic, katalonski Periodico piše, da bo Sergio Agüero v sredo zagotovo napovedal konec kariere. Argentinec je konec oktobra razkril, da ima težave s srcem.

Sergio Agüero je zadnjo tekmo odigral 30. oktobra proti Alavesu, nato pa zaradi težav s srcem (aritimija) ni več oblekel dresa katalonskega velikana. Argentinec je nekaj dni preživel tudi v bolnišnici na podrobnejših raziskavah, ki se očitno pokazale, da se s profesionalnim nogometom ne bo mogel več ukvarjati.

Agüero že od začetka sezone ni imel sreče. Poleti se je preselil v Barcelono, da bi zaigral skupaj s svojim velikim prijateljem Lionelom Messijem, a sanjski načrt se je hitro spremenil v nočno moro. Sprva je Messi odšel v PSG, kasneje je imel Aguero številne težave s poškodbami, za piko na i pa so se mu pojavile še težave s srcem.

Za Barcelono je zbral pet nastopov, na katerih se je enkrat vpisal med strelce. Pri Manchester Cityju je v desetletju dosegel 260 golov na 390 tekmah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje