Hujše zdravstvene težave: Aguero pred upokojitvijo

La liga 12. Nov 202110:46 > 10:47
Foto: REUTERS/Albert Gea

Sergio Aguero je na tekmi Barcelone proti Alavesu doživel neprijeten trenutek. Zaradi težav z dihanjem je zapustil igrišče, sedaj pa je pod vprašajem njegova prihodnost na nogometnih zelenicah.

Zdravniki so ugotovili, da ima Argentinec težave s srcem. Sprva so s kluba sporočili, da bo odsoten tri mesece, sedaj pa prihajajo še slabše novice. Zdravstveno stanje 33-letnika je veliko bolj resno kot so sprva predvideli.

Sergio Aguero je v Barcelono prišel iz Manchester Cityja letos poleti kot prosti igralec. Že na začetku je imel nekaj težav s poškodbami, zato je za Katalonce zbral le štiri nastope v La ligi in enega v Ligi prvakov. Dosegel je en zadetek.

Foto: REUTERS/Albert Gea

Argentinec naj bi sedaj resno razmišljal o nogometni upokojitvi preden se situacija še bolj zaplete. Tekmo proti Alavesu, prvo tekmo za Barcelono na stadionu Camp Nou, ki jo je začel v prvi postavi, je zapustil v 42. minuti.

Aguero je po obisku bolnišnice sicer povedal: “Sem v redu in dobre volje zrem k okrevanju. Zahvaljujem se vsem za spodbudbe besede.”