Barcelona bi Coutinha zamenjala za napadalca Arsenala

La liga 17. Avg 20219:36 0 komentarjev
Ale Cabral/Getty Images
Ale Cabral/Getty Images

Približuje se zaključni rok za poletne prestope, zato se temperatura na tržnici pričakovano dviguje, Barcelona pa mrzlično išče napadalca, potem ko se je poškodoval Kun Agüero.

Potem, ko je katalonski ponos zapustil Lionel Messi in se je Sergio Agüero poškodoval, je Ronald Koeman potrkal na vrata uprave in “zarenčal”, da za kakršne koli spodobne rezultate nujno potrebuje vsaj še enega kakovostnega napadalca.

Britanski Sky Sports poroča, da naj bi se klub iz Barcelone z Arsenalom pogajal o menjavi, ki bi na Otok poslala brazilskega vezista Philippea Coutinha, v obratno smer pa bi prišel gabonski golgeter Pierre Emmerick Aubameyang.

Pri topničarjih naj ne bi bili zadovoljni z učinkom omenjenega Afričana na šestih pripravljalnih tekmah, saj se na teh niti enkrat ni vpisal med strelce. 32-letnik je lani podpisal pogodbo, ki mu na teden navrže 350.000 funtov, a se od takrat ni ravno izkazal.

Če se bo prestop dejansko uresničil, bi moral Aubameyang zagotovo močno zmanjšati apetite in pristati na manjšo plačo. Otoški mediji poročajo, da pri Barci kot rezervo vidijo menjavo Coutinha za francoskega golgeterja, Alexandrea Lacazettea.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!