Barcelona ostaja nočna mora Chelseaja

La liga 23. Jul 202212:23 0 komentarjev
Foto: Sergio Ruiz via Guliver

Potem ko je Barcelona Chelseaju izpred nosu speljala podpis brazilskega krilnega napadalca Raphinhe, se bo, kot vse kaže, zgodba le nekaj dni pozneje ponovila. Katalonci so tik pred tem, da Londončanom "ukradejo" še podpis branilca Julesa Koundeja, če gre verjeti poročanju Gerarda Romera.

Zdelo se je, da je posel med Chelseajem in Sevillo za prestop 23-letnega francoskega branilca več ali manj sklenjen. Po poročanju zanesljivega Fabrizia Romana so se Angleži dogovorili, da bodo za osrednjega branilca Julesa Koundeja odšteli približno 65 milijonov evrov odškodnine.

“Chelsea je že poslal dokumente, da bi dokončali prestop. Gre za petletno pogodbo. Čakajo še na dokončno potrditev Seville, da bi se tako izognili novim poskusom Barcelone,” je še v petek poročal Romano.

Le dan pozneje se je oglasil Gerard Romero in sporočil, da se je zgodilo prav to in naj bi bil Kounde zdaj na poti v Barcelono.

V Španiji se sicer pojavljajo precej različni zapisi v medijih. Marca denimo poroča, da je Kounde bolj želja kot resna možnost za Barcelono in da naj Katalonci Sevilli še ne bi poslali ponudbe. Mundo Deportivo pa trdi, da gre za otežen prestop, a Barcelona še ni vrgla puške v koruzo.

Spomnimo, tudi Raphinho je Barca lovila precej časa. Sprva se je zdelo, da bo pristal v Arsenalu, a topničarji niso bili pripravljeni plačati visoke odškodnine. Nato se je vmešal Chelsea in se že uspel dogovoriti z Leedsom za prestop, a je Brazilec vztrajal, da si želi počakati na Barcelono, ki je nato vendarle uspela najti sredstva za odkup njegove pogodbe.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!