Barcelona z novo okrepitvijo v klubskih pisarnah

La liga 16. Sep 202214:26 0 komentarjev
Jordi Cruyff (Foto: AP / Guliver Images)

Pri nogometnem klubu Barceloni so danes predstavili novega športnega direktorja. To je postal sin legendarnega Johanna Cruyffa, Jordi Cruyff, ki je sicer omenjeno funkcijo pri Kataloncih opravljal že od letošnjega 1. julija dalje.

Cruyff, ki je za Barcelono igral med letoma 1993 in 1996, se je v klub vrnil v lanski sezoni kot direktor za mednarodno področje, kot član komisije za šport pa je odigral ključno vlogo pri zadnjih dveh prestopih,” so v izjavi za javnost zapisali pri Barceloni.

Kot razkriva katalonski dnevnik Sport, so v klubu navdušeni nad dosedaj opravljenim delom 48-letnika, Nizozemca pa vidijo tudi kot ključnega igralca pri projektu, ki ga je z vrnitvijo na predsedniški položaj pričel Joan LaportaPoleg tega naj bi bil izvrsten tudi njegov odnos z generalnim direktorjem Mateujem Alemanyjem, s katerim po trditvah časnika odlično sodelujeta, saj se Cruyff osredotoča na igralce, Mateu pa na številke.

To je zelo poseben trenutek v mojem življenju. Že leta se govori o moji vrnitvi v klub, a mislim, da je zdaj napočil idealen trenutek za vrnitev. Seveda gre za veliko odgovornost, a sam imam rad izzive. Veseli me, da delam za tako poseben klub, kot je Barcelona,je za klubsko televizijo zatrdil Jordi Cruyff.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!