Hazard v skrbeh, tretja operacija gležnja je veliko tveganje

La liga 18. Mar 202118:51 0 komentarjev
Eden Hazard
Goal.com

Eden boljših španskih zdravnikov, ki je povezan s profesionalnimi športniki, Jose Gonzalez opozarja, da bi lahko tretja operacija gležnja celo ogrozila nadaljevanje profesionalne kariere Edena Hazarda.

Eden Hazard morda ne bo več nikoli igral nogometa, če bo šel še na tretjo operacijo gležnja,” opozarja dr. Jose Gonzalez, ki sicer dela pri mestnem rivalu Reala Atleticu iz Madrida.

Belgijec Eden Hazard pri Realu nima sreče. Poškodbe se kar lepijo nanj, posledično pa tudi pri Realu izgubljajo potrpežljivost, saj 130 milijonov funtov vredna okrepitev iz leta 2019 ne more igrati.

Hazard trenutno manjka zaradi težav z gležnjem, nogometaš pa naj bi si želel na še eno operacijo. Dr. Jose Gonzalez, ki dela pri Atleticu iz Madrida, ga opozarja, da bi nova operacija lahko končala njegovo kariero.

Gonzalez je za radio Ondacero povedal: “Hazard bi moral z ekipo opraviti vsaj 10 kompletnih treningov. Iz svojih izkušenj menim, da se bo v tej sezoni težko vrnil na raven, ki jo zahtevajo pri Realu. Ko se igralec vrne po dolgi poškodbi, ki mu je onemogočala treninge, je najbolj pričakovana stvar, da se bo znova poškodoval. Hazard je zaskrbljen, rad bi pokazal, da je vreden visoke odškodnine in dal od sebe 100%, a tega ne more narediti. Tretja operacija gležnja je zelo tvegana poteza. Po njej bi obstajala celo verjetnost, da ne bi mogel več nikoli igrati nogometa.

Hazard želi na operacijo, pri Realu so skeptični

Hazard je po poročanju španskih medijev trenutno v Londonu, saj si je zaželel še drugo zdravniško mnenje.

Belgijec se je prejšnjo soboto sicer vrnil na zelenice in sodeloval pri zmagi Reala proti Elcheju z 2:1, Zinedine Zidane pa ne zna razložiti, zakaj je Hazard znova na stranskem tiru.

Pri Realu si želijo, da bi Hazard še nekoliko počakal z morebitno tretjo operacijo, iz Belgije pa prihajajo pritiski, da bi njihov zvezdnik takoj odšel pod nož in se nato ekspresno začel pripravljati za evropsko prvenstvo, ki bo na sporedu letos poleti.

Hazard je v tej sezoni odigral samo 14 tekem in dosegel tri gole ter dodal še eno asistenco.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!