Koeman brez odgovorov zapustil novinarsko konferenco

La liga 22. Sep 202121:28 > 21:29 0 komentarjev
Koeman. Foto: guliverimage

Ronald Koeman pred tekmo s Cadizom ni sodeloval na novinarski konferenci. Namesto tega je le prebral izjavo, na vprašanja pa ni odgovarjal.

Ronald Koeman ni zadovoljen s trenutno situacijo, predvsem s pričakovanji vodstva kluba. Nizozemski strokovnjak je v svoji izjavi povedal, da je potrebno klub prenoviti brez velikih finančnih “injekcij”. Za to pa Nizozemec potrebuje čas in potrpežljivost na klopi Barcelone.

Koeman je poudaril, da so današnji mladi talenti Barcelone lahko v nekaj letih zvezde svetovnega kova. “Dobra stvar prenove je, da bodo imeli mladi igralci veliko priložnosti, kot sta jih nekoč imela Xavi in Iniesta. Tudi uvrstitev na visoko mesto v ligi bi bila uspešna.”

Koeman je takole zapustil novinarsko konferenco, ne da bi odgovarjal na vprašanja:

Dodal je, da bi bil tudi evropski nogomet lahko dobra šola za talente. “V ligi prvakov ne morete pričakovati čudežev. S tega vidika je treba pristopiti k porazu proti Bayernu prejšnji teden. Proces si zasluži brezpogojno podporo z besedami in dejanji.”

Nizozemec je poudaril še, da računa na podporo v težkih časih. Zaključil je s temi besedami: “Zadovoljni smo s podporo navijačev na stadionu. Obiščite Camp Nou. Najlepša hvala, da ste prišli. “

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!