Koemanu zaupnica predsednika Laporte

La liga 3. Jun 202119:28 > 19:47 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Nizozemski nogometni trener Ronald Koeman bo tudii v prihodnji sezoni vodil Barcelono, je sporočil predsednik katalonskega kluba Joan Laporta.

Koeman je na Camp Nou prispel avgusta lani in z Barcelono podpisal pogodbo do 30. junija leta 2022. Ker letošnja sezona za Katalonce ni bila pretirano uspešna, saj so osvojili le španski kraljevi pokal, so bili španski mediji prepričani, da se bo Nizozemec poslovil od klopi.

Kot najverjetnejšo zamenjavo se že dolgo omenja nekdanjega kapetana kluba Xavija Hernandeza, ki pa se vsaj zaenkrat še ne vrača v katalonsko prestolnico. Predsednik kluba Joan Laporta je namreč prav danes potrdil, da bo Koeman Barcelono vodil tudi v prihodnji sezoni.

“Po razmisleku smo se odločili, da nadaljujemo z obstoječim trenerjem Koemanom. S pogovorom, ki sva ga imela, sem zelo zadovoljen. To je bil iskren pogovor, obnašanje trenerja pa je bilo vzorno. Za vsa nesoglsja sva našla rešitve. Razmislila sva, kaj je za Barcelono najbolje,” je sporočil Joan Laporta.

Na vprašanje, ali bi Koeman ostal, če se mu pogodba ne bi iztekla čez mesec dni, je Laporta zatrdil, da to ni igralo vloge.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!