Osasuna z desetimi do točke

La liga 31. Dec 202018:35 > 18:36
Osasuna - Alaves
Osasuna - Alaves

Nogometaši Osasune so na zadnji tekmi leta 2020 v La Ligi več kot 80 minut igrali z desetimi, toda vseeno igrali neodločeno proti Alavesu. Izid je bil 1:1.

Osasuna je že v 8. minuti ostala brez vratarja Rubena, ki je izven kazenskega prostora napravil grob prekršek na Deyversonom. Kljub igri z le desetimi igralci je bila Osasuna relativno enakovreden tekmec, čeprav je imel Alaves skoraj 70 % posesti žoge. Osasuna je bila v sodnikovem dodatku prvega polčasa blizu zadetka, ko je Ruben Garcia s prostega strela zadel vratnico.

Nogometaši iz Pamplone so v vodstvo prišli v 67. minuti. Enric je zavrnil žogo do Roberta Torresa, ki mu z neposredne bližine ni bilo težko zadeti.

POVEZANO

Alaves je pritiskal za izenačenje in v 75. minuti je sodnik Latre dosodil enajstmetrovko, potem ko je Oier Sanjurjo v kazenskem prostoru napravil prekršek nad Joselujem. Najstrožjo kazen je izvedel Lucas Perez, ki je z levico močno streljal visoko po sredini gola in zadel za 1:1, to pa je bil tudi končni izid tekme.

Alaves je z 18 točkami na 13. mestu, Osasuna pa s 13-imi ostaja na predzadnjem mestu. Na zadnjih devetih tekmah je šestkrat izgubila in trikrat igrala neodločeno.

 

 

Komentari

Vaš komentar