Perez že izbral Zidanovega naslednika?

La liga 21. Jan 202123:23 > 23:24 0 komentarjev
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

V Realu je po pokalni sramoti proti tretjeligašu vroče. Argentinci trdijo, da je Florentino Perez že izbral naslednika Zinedina Zidana!

Real je pot v kraljevem pokalu končal pri Alcoyanu. Sramoto bi težko preživel katerikoli trener Reala, izjema ni niti Zinedine Zidane. Ob porazu je potrebno upoštevati tudi slabo formo v zadnjih mesecih, zato se vse bolj zdi, da bo Francoz kmalu zapustil klop kraljevega kluba.

Madridčani v tej sezoni niso prepričljivi niti v La Ligi niti v ligi prvakov. Španski mediji ves čas pritiskajo, da zvezdniki igrajo pod svojimi zmožnostmi, tudi Marca pa vse bolj na glas razmišlja o zamenjavi trenerja.

Bomo videli, kaj bodo prinesli naslednji dnevi,” je takoj po tekmi proti Alcoyanu povedal Zidane in namignil, da se v Madridu pripravlja menjava.

Prvi so na vse skupaj odgovorili Argentinci, kjer ESPN poroča, da je Florentino Perez že našel zamenjavo za Zidana. To bi naj bil aktualni trener River Plata Marcelo Gallardo, ki se je v preteklosti spogledoval s klopjo Barcelone.

Florentino Perez je zelo navdušen nad idejo, da bi Gallardo na klopi Reala nasledil Zinedina Zidana,” poroča ESPN.

Gallardo je hitro vzhajajoča trenerska zvezda v Južni Ameriki. River Plate zelo uspešno vodi od leta 2014, zaradi uspešne igralske kariere v Evropi, pa je selitev na staro celino v vlogi trenerja logičen korak naprej.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!