Ramos v solzah: To je najtežji dan v mojem življenju

La liga 17. Jun 202113:10 > 15:06
Sergio Ramos je v poslovilnem govoru komaj zadrževal solze. Foto: zajem zaslona

Potem ko je Real včeraj oznanil žalostno vest, da kapetan Sergio Ramos po 16 letih zapušča njegove vrste, je danes odlični branilec stopil še pred mikrofone in kamere in tudi uradno pomahal v slovo.

“Prišel je čas za slovo, to je najtežji dan v mojem življenju. Nikoli ne bom pripravljen mirno reči, adijo, Real,” so bile prve besede izredno čustvenega Ramosa, ki se je ob zadrževanju solz moral tudi ustaviti.

 

“Hvala družini, ki mi je vedno stala ob strani, hvala predsedniku za vso ljubezen, trenerjem in navijačem, ki so me vedno ponesli, ko sem to potreboval. Z veseljem bi vam pomahal v slovo na Bernabeuu, vedno vas bom nosil v v srcu,” je nadaljeval s tresočim glasom.

Benzema: Več kot kapetan in prijatelj

“Del unikatnega dela mojega življenja se zapira. Nikjer drugje ne bo tako, kot je bilo tukaj, a želim še naprej igrati na visokem nivoju in na svoj račun dodati še kakšno trofejo. Hvala lepa vsem. Se vidimo kasneje, slej kot prej pridem nazaj,” je še dodal.

Osvojil 22 lovorik, dosegel kar 101 zadetek

35-letni legendarni branilec iz Seville je za Real odigral 671 tekem in dosegel 101 zadetek, kar je za branilca nor dosežek. Z Realom se je veselil 22 lovorik, od tega je petkrat osvojil špansko prvenstvo, štirikrat pa je bil na vrhu Evrope.

V Madrid se je preselil leta 2005.  Real je takrat Sevilli nakazal 27 milijonov evrov, kar je za današnje časa res pravi drobiž. Sploh, če vemo, kaj je Ramos v 16 let dal belemu baletu.

Komentari

Vaš komentar