Simeone: Ne bom spremljal tekem Reala

La liga 9. Maj 202110:39 > 10:43 0 komentarjev
Dennis Doyle/Getty Images
Dennis Doyle/Getty Images

Trener Atletica Diego Simeone je bil zadovoljen z včerajšnjo igro svojih varovancev proti Barceloni, manj pa z rezultatom, saj colchonerosi 3 kroge pred koncem niso več odvisni sami od sebe, ko je govora o naslovu.

Novinarje je zanimalo, če bo Diego Simeone sedaj, ko njegova ekipa nima več škarij in platna v svojih rokah, spremljal tekmo belega baleta, ki se bo danes pomeril s Sevillo.

Ne bom gledal tekem drugih ekip. V tem ne uživam. Tekma med Realom in Sevillo se bo odvila tako kot se bo. Ne vidim pomena v tem, da bi gledal obračun, ker nam to preprosto ne bo nič prineslo. Raje bom s svojo družino užival v večerji in se nato posvetil naši prihodnji tekmi s Sociedadom,” je dejal Simeone.

Letošnja sezona v La ligi je zelo zanimiva. Še vedno so v borbi za naslov 4 ekipe, obeta se zanimiv zaključek,” je prepričan El Cholo.

Trener Atletica je pokomentiral tudi dogajanje na včerajšnji tekmi:

Tekma se je odvijala tako, kot smo želeli. V prvem polčasu smo dobro pritiskali in tekmecu večkrat uspešno odvzeli žogo. Drugi polčas je bil precej izenačen. Na obeh straneh smo videli priložnosti.

Atletico ima trenutno na 1. mestu 3 točke prednosti pred Realom, ki ima tekmo manj. Colchonerosi morajo za slavje v La ligi osvojiti več točk kot beli balet, saj imajo slabši medsebojni izkupiček.

 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!