Ultimat za zvezdnika Barcelone: Podpis ali prodaja

La liga 19. Jan 202213:42 > 14:29 2 komentarja
Ousmane Dembele FOTO: Guliverimages.

Zvezdnik Barcelone Ousmane Dembele, ki se mu pogodbo izteče junija letos, se bo moral zjasniti o svoji prihodnosti, v nasprotnem primeru, ga bodo Katalonci prodali že v tem prestopnem roku.

Dembele se še vedno ni zjasnil, kaj bo storil glede svoje prihodnosti, zato mu je trener katalonskega ponosa Xavi postavil ultimat. “Ne moremo ga več čakati, lahko podaljša pogodbo, ali pa bomo začeli iskati rešitve o njegovi prodaji,” je jasen Xavi.

“Nisem pristaš, da ga pošljem na tribuno. Rekel je, da želi ostati, podpiše pa ne. Sporočilo je jasno. Ousmane mora podpisati novo pogodbo, ali pa ga bomo prodali januarja. Druge možnosti ni. Tako Dembele kot njegov agent govorita, da želi ostati, a še vedno ga čakamo, ne razumem,” je še dodal.

Leta 2017 prišel za 140 milijonov evrov

Dembele je v Barcelono prišel poleti 2017 iz dortmundske Borussie za kar 140 milijonov evrov, v polnih štirih sezonah je za Barcelono zbral 129 nastopov in dosegel 31 zadetkov. Ob tem je treba omeniti, da je imel tudi hude težave s poškodbami, tudi v tej, zato je do zdaj zbral le 11 nastopov in dosegel en sam zadetek.

Loading Poll...

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje