V javnost ušli posnetki, v katerih Perez blati legende Reala

La liga 14. Jul 202110:53 0 komentarjev
Florentino Perez
Real in Florentino Perez sta vsaj za nekaj mesecev obupala nad Kylianom Mbappejem. Foto: Guliverimage

Predsednik Reala Madrida Florentino Perez se je znašel v hudi zadregi, potem ko so v javnost pricurljali zvočni posnetki, v katerih blati največje legende kraljevega kluba.

Nogometnega velikana iz Madrida pretresa incident, v središču katerega se je znašel predsednik kluba Florentino Perez. Španski mediji so včeraj in danes objavili zvočne posnetke, v katerih prvi mož blati največje legende kluba.

Na tnalu so se znašli tako Cristiano Ronaldo kot Raul Gonzales in Iker Casillas ter celo trener Jose Mourinho. “Kaj naj rečem? Casillas ni dovolj dober, da bi bil standardni vratar Reala in to nikoli tudi ne bo. A ljudje ga obožujejo in branijo. Je eden največjih prevarantov, drugi je Raul. Oba sta zelo sebična in nanju se ne moreš zanesti. Če to storiš, si napravil napako, saj te bosta razočarala,” z jezikom ni varčeval Perez.

Še bolj neizprosen pa je bil 74-letnik do obeh Portugalcev. “Norec je,” je Perez v posnetku opisal Ronalda. “Je idiot in neuravnovešena oseba. Misliš, da je normalen, vendar ni. Če bi bil, ne bi počel stvari, ki jih počne. Zadnjo neumnost, ki jo je storil, je videl ves svet. Le zakaj počne te neumnosti?” se je v posnetku spraševal Perez.

Pereze: besede so vzete iz konteksta

Predsednik Reala sicer ni prizanesel niti Ronaldovemu rojaku Joseju Mourinhu, ki je moštvo belega baleta vodil med letoma 2010 in 2013. Zmotil ga je predvsem Portugalčev odnos z agentom Jorgejem Mendesom. “Mendes ne nadzoruje Cristiana kot tudi ne Mourinha. Oba imata velik ego, oba sta razvajena in ne živita v realnosti,” je med drugim razpredal Perez.

Poslovnež se je na posnetke, ki izvirajo iz leta 2006 in 2012, že odzval in dejal, da so njegove besede vzete iz konteksta. “Izrečene besede so del zaupnega pogovora, ki jih je na skrivaj posnel novinar Jose Antonio Abellan. Posnetka poskuša že leta neuspešno prodati. Preseneča me, da jih je šele sedaj objavil časopis El Confidencial,” je dejal Perez, prepričan, da ga želijo njegovi nasprotniki oblatiti zaradi njegove vloge pri ustanovitvi zdaj že propadle superlige.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!