Zidane odhaja, prihaja Raul?

La liga 16. Maj 20219:19
Zinedine Zidane
FOTO: Guliverimages.

Zinedine Zidane bo po koncu sezone zapustil Real Madrid in to ne glede na to, ali bo beli balet na koncu španski prvak ali ne, nekaj ur pred tekmo z Athleticom poroča Onda Cer. Vse kaže, da bosta tekmi v Bilbau in proti Villarrealu naslednjo nedeljo njegovi zadnji na klopi Madridčanov.

Informacijo o tem je francoski strokovnjak že delil z igralci, medtem ko se na uradno potrditev kluba še čaka. “Še vedno sem tukaj, pred nami so še dve tekmi, ne vem, kaj se bo zgodilo. To je Real Madrid, vse se lahko zgodi. Sam gledam le sedanjo in ne preteklost in prihodnost,” je na včerajšnji konferenci ostal skrivnosten Zidane.

Mediji so hitro našli kandidata za njegovo zamenjavo, v igri naj bi bila le dva – Italijan Massimiliano Allegri in legenda Reala Raul Gonzalez Blanco. Izkušnje so na strani Italijana, a glede na politiko Reala v zadnjih letih se ne bi čudili, če bi predsednik Reala Florentino Perez izbral nekoga iz svojega dvorišča, nekoga, ki bo kimal in ubogal.

Zidane je v dveh obdobjih na klopi Reala osvojil 11 lovorik. Trikrat je bil najboljši v ligi prvakov, dvakrat je bil španski prvak kot tudi svetovni klubski prvak. Kot rečeno, še vedno je v igri tudi za novo špansko lovoriko, a v prednosti je Atletico, ki bo moral v zadnjih dveh krogih narediti napako, galaktiki pa obe tekmi zmagati.

Komentari

Vaš komentar