Zinedinu Zidanu se trese stolček

La liga 4. Dec 202020:11 > 20:16
REUTERS/Albert Gea

Za madridskim Realom je izjemno slaba serija rezultatov, zato španska Marca poroča, da se je Zidanu že pošteno začel tresti trenerski stolček.

Real Madrid je na zadnjih 5 tekmah zabeležil samo eno zmago. Mnogi menijo, da je prišel čas, ko bi se Zinedine Zidane moral posloviti.

Kot naslednjika francoskega strokovnjaka mediji najbolj pogosto omenjajo bivšega trenerja Tottenhama Mauricia Pochettina.

Pred Zidanom je, kot so zapisali pri Marci, 270 minut resnice. V naslednjem tednu se bo beli balet pomeril s Sevillo, z Borussio Monchengladbach in z Atleticom. V kolikor galaktiki ne bodo igrali dobro na teh tekmah, bo legendarni “Zizou” verjetno primoran zapustiti Santiago Bernabeu.

Ne bom odstopil. Tudi v preteklosti smo prebrodili težka obdobja. Vedeli smo, da je tekma s Šahtarjem zelo pomebna. Temu primerno smo se tudi pripravili na ta obračun. V prvem polčasu smo igrali odlično, a kaj, ko žoga ni hotela v gol. Smo v slabi rezultatski seriji, a sam verjamem, da se lahko iz tega položaja izvlečemo. Ostala nam je še ena tekma v Ligi prvakov, na kateri si moramo zagotoviti napredovanje. Sem optimist,” je dejal Zinedine Zidane.

Komentari

Vaš komentar