Lampard: Pred mesecem dni bi takšno tekmo dobili…

Nogomet 29. Dec 202010:06 > 13:41
Frank Lampard
Richard Heathcote/Getty Images

Po remiju z Aston Villo je trener Chelseaja Frank Lampard potrdil, da so modri iz Londona v zahtevnem obdobju in da bi ponedeljkovo tekmo pred mesecem dni dobili.

Pred mesecem dni bi to tekmo dobili. Moramo se prebiti čez to zahtevno obdobje. V tem delu sezone si vsi želijo serije dobrih rezultatov. Po tekmi sem čutil, kako so igralci razočarani, ker so si želeli zmagati,” je po tekmi razlagal Lampard in dodal:

Pred samo nekaj tedni so ljudje govorili, da smo kandidati za naslov, zdaj pa smo se znašli v tem težkem obdobju. V končnici tekme smo imeli nekaj priložnosti in bili blizu gola, a ko si v takšni formi, zapravljene priložnosti samo še otežijo situacijo.

Gol smo prejeli, ko je eden od naših igralcev ležal na travi. To vam najbolje opiše moment, v katerem smo se znašli. Pritiskali smo, a na koncu nismo zmogli gola za zmago. Kar se tiče borbenosti in vloženega truda, ne morem igralcem ničesar zameriti. Nekateri so odigrali zares dobro tekmo proti zelo dobri ekipi. Danes od njih nisem mogel zahtevati več. Nihče ni razočaral, vsi so garali, a na žalost tega nismo znali pretopiti v zmago,” je še dodal razočarani Lampard.

Če v urniku Premier lige ne bo sprememb, se bo Chelsea 3. januarja pomeril z Manchester Cityjem. Lampard je takoj po tekmi rekel, da pričakuje, da bo tekma s sinjemodrimi, če bo imel Pep Guardiola na voljo potrebnih 14 igralcev, odigrana v predvidenem terminu.

Komentari

Vaš komentar