Laporta: Haalanda lahko pripeljem v Barcelono

La liga 19. Feb 20219:35 0 komentarjev
Dean Mouhtaropoulos, Getty Images Sport

Nekdanji predsednik Barcelone in aktualni predsedniški kandidat Joan Laporta napoveduje, da bodo Katalonci ob koncu sezone v dovolj dobri finančni kondiciji, da na Camp Nou pripeljajo napadalca dortmudnske Borussie Erlinga Haalanda. Seveda ob predpostavki, da se sam vrne na predsedniški stolček.

#related-news_0

Medtem ko sijajni Erling Haaland neusmiljeno trese mreže nasprotnikov v Bundesligi in Ligi prvakov, je spisek klubov, ki ga želijo videti v svojih vrstah, iz dneva v dan daljši. Po madridskem Realu, Manchester Cityju, Juventusu, Manchester United … se je priključila tudi – Barcelona.

Navkljub splošno znanim finančnim težavam Barcelone zaradi epidemije koronavirusa, Joan Laporta ne izključuje možnosti, da se Katalonci vključijo v boj za podpis Haalanda.

Če moramo izboljšati nogometno ekipo, jaz imam karte in sem jih pripravljen igrati,” je slikovito dejal Laporta, ki izpostavlja svoje poznanstvo z agentom Norvežana Erlingom Haalandom, Minom Raiolo: “To je zaradi izkušenj, znanja in poznanstev z ljudmi, ki bi lahko posredovali v takšnih situacijah.”

Laporta je bil predsednik Barcelone med letoma 2003 in 2010, trenutno pa je ob Viktorju Fontu in Toniju Freixi eden od preostalih treh kandidatov za naslednika Josepa Maria Bartomeua. “Želim poslati sporočilo navijačem Barcelone, da ne skrbijo – ponovno bomo ekonomsko vzdržljivi,” je dodal Laporta.

Pri Barceloni so volitve prvotno načrtovali januarja, vendar so jih bili zaradi koronavirusa prisiljeni prestaviti na 7. marec.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!