Messi nezadovoljen z rojakom na klopi Parižanov

Ligue 1 6. Dec 202112:45 > 13:121 komentar
Foto: Cal Sport Media via AP Images via Guliverimage

Kljub gromozanski prednosti 11 točk po 17 krogih francoske Ligue 1, je Mauricio Pochettino vse prej kot varen na stolčku PSG-ja.

Parižani so po slabi polovici sezone na dobri poti, da znova zasedejo prestol francoskega državnega prvenstva. Lani so morali premoč priznati Lillu. Argentinski trener na klopi PSG-ja Mauricio Pochettino tako svoje avanture ni začel najbolje. Tudi trenutno mu gori pod nogami. Med vikendom so zgolj remizirali z Lensom. Točko so si priborili v 92. minuti.

Z taktičnimi idejami Pochettina naj namreč ne bi bil zadovoljen prvi zvezdnik in nedavni prejemnik zlate žoge Lionel Messi. Argentinec ima namreč precej dvomov glede samih sposobnosti Pochettina.

Pri PSG še ni tak, kot smo ga vajeni, a je še vedno med najboljšimi. FOTO: Guliverimages.

Slednji se je znašel tudi pod pritiski s strani lastnikov. Katarci namreč izgubljajo potrpežljivost, saj jim ni všeč način, na katerega PSG igra. Prav tako niso zadovoljni s stanjem v slačilnici in z igrami Lionela Messija, ki ga Pochettino še ni do popolnosti vključil v svoj sistem.

Parižani so v Ligi prvakov naleteli na težko skupino z Manchester Cityjem, Red Bull Leipzigom in Bruggom. Po petih tekmah zasedajo drugo mesto, v osmino finala so že uvrščeni, a prvo mesto ima Manchester City že v žepu. Prednost pred Parižani namreč znaša štiri točke.

Komentari

Vaš komentar