“Za dobro vseh, najboljše, da Messi zapusti Pariz”

Ligue 1 25. Mar 202212:54
Foto: Guliverimages

Nekdanji francoski reprezentant, danes nogometni analitik, Jerome Roten meni, da je v interesu PSG-ja in Lionela Messija, da se razidejo že junija, čeprav ima Argentinec sklenjeno dveletno pogodbo s Parižani.

Lionel Messi je po odhodu iz Barcelone s PSG-jem podpisal donosno dveletno pogodbo.

Navijači so z navdušenjem sprejeli slovitega Argentinca in sanjarili o sanjskem napadu z Messijem, Kylianom Mbappejem in Neymarjem. A ljubezen je bila kratkotrajna. Messi zaradi različnih razlogov (bolezen, poškodba, slabša forma, …) nikoli ni zares zablestel v majici PSG-ja. Navijači so bili še dodatno razočarani po izpadu iz Lige prvakov, kjer jih je že v osmini finala izločil madridski Real.

Messi je v francoskem prvenstvu dosegel dva zadetka, sedem v vseh tekmovanjih, in lahko bi se zgodilo, da bo prvič po sezoni 2005/06 sezono končal z manj kot desetimi doseženimi goli v sezoni. Po izpadu iz najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja so mu navijači z glasnimi žvižgi na Parku princev jasno dali vedeti, kako zadovoljni so z njegovim doprinosu k uspehu ekipe.

“Messijeva ljubezenska zgodba s PSG-jem nikoli ni zaživela. Za dobro vseh bi morali končati junija,” meni Jerome Roten, nekdanji francoski reprezentant in tudi član PSG-ja.

Komentari

Vaš komentar