Težave z glasnimi sosedi? Preverite, kako jih je rešil Messi

Nogomet 24. Mar 202216:17 > 16:371 komentar
Lionel Messi je za družinski mir pripravljen globoko seči v svoj žep. FOTO: Guliverimages.

Ivan Rakitić, nekdanji hrvaški reprezentant, ki si je v Barceloni garderobo nekaj let delil z Lionelom Messijem, je v intervjuju za hrvaški Novi List razkril zanimivo anekdoto o argentinskem nogometnem zvezdniku.

“Ko je kupil hišo v Castelldefelsu (obalno mestece 12 kilometrov iz Barcelone, op.p.), je imel težave z glasnimi sosedi. Kako je rešil težavo? Preprosto, kupil je njihovo hišo in dobil mir, ki si ga je želel,” je povedal Ivan Rakitić, zdajšnji zvezdnik Seville, ki je z Lionelom Messijem v Barceloni igral med letoma 2014 in 2020.

Sprva je Messi, ki je lani poleti prestopil v pariški PSG in v Castelldefelsu trenutno seveda ne živi, a naj bi se tja vrnil, svojo parcelo s sosedovo želel ločiti z visoko ograjo, a to ni bilo mogoče. Potem se je odločil, da bo težave rešil nekoliko drugače in sosedovo hišo kar kupil. Koliko je zanjo odštel, ni znano, a denar za enega najbolj plačanih športnikov na svetu denar zagotovo ni bil ovira.

Messi je za svojo prvo hišo v Castelldefelsu sicer kupil za dva milijona evrov leta 2009, potem pa v obnovo vložil še kar šest milijonov evrov. Med drugim je zgradil tudi bazen, telovadnico, nogometno in teniško igrišče …

Komentari

Vaš komentar