Lovren “čestital” Salahu: Morda boš naslednje leto šesti

Nogomet 2. Dec 202110:37 > 11:55
Paul Ellis/Pool via Getty Images

Izbor najboljšega nogometaša na svetu še vedno dviguje ogromno prahu. Vsako leto se seveda pojavljajo debate, da si nekateri igralci zaslužijo višjo uvrstitev, kot jo na koncu dosežejo, letos pa so te kritike še precej bolj glasne kot navadno. Za precej odmevno izjavo je včeraj na Twitterju poskrbel nekdaj samooklicani najboljši branilec na svetu Dejan Lovren.

Hrvaški branilec se je včeraj po novi fantastični predstavi Mohameda Salaha obregnil ob dejstvo, da je Egipčan v izboru za zlato žogo pristal šele na 7. mestu. Liverpool je s 4:1 na mestnem derbiju ugnal Everton, zvezda večera pa je bil znova fantastični krilni napadalec redsov, ki je dvakrat ugnal Jordana Pickforda.

“Mo, nadaljuj v tem tempu in naslednje leto te bo France Football postavil na šesto mesto. Zaslužiš si precej več spoštovanja!” je na Twitterju zapisal Dejan Lovren in dodal: “Mo po 20 minutah pošilja navijače domov.

Mohamed Salah je v letošnji sezoni na 19 tekmah dosegel prav toliko golov in prispeval še devet asistenc. V izboru za zlato žogo pa je denimo zaostal za Cristianom Ronaldom, ki je trenutno pri 10 golih na 16 tekmah. Po tekmi z Evertonom na vprašanje, če je zadovoljen s svojo uvrstitvijo, Salah ni podal odgovora, a vemo, da navadno slika pove več kot tisoč besed.