LP na SK: Boj za napredovanje iz skupin se nadaljuje

Uefa liga prvakov
UEFA Champions League

Sreda prinaša drugi paket tekem 5. kroga skupinskega dela lige prvakov. Na Sportklubu boste lahko uživali v prenosu petih tekem.

V številnih skupinah je sicer že jasno, kdo se bo poslovil od elitnega tekmovanja, še zdaleč pa ni odločeno, kdo bo na koncu zmagovalec skupine in s tem nosilec na žrebu pred izločilnimi boji.

Današnje druženje na Sportklubu 1 bomo začeli v skupini H, kjer bo Leipzig Kevina Kampla gostoval pri Bašakšehirju. Gre za eno izmed najbolj izenačenih skupin, v kateri z devetimi točkami vodi Manchester United, s po šestimi točkami sledita PSG in Leipzig, tudi zadnji Bašakšehir pa s tremi točkami na zadnjem mestu še ni rekel zadnje. V vlogi favorita pred se tekmo v Carigradu je vsekakor RB Leipzig, ki bo s Kamplom upal tudi na ugoden rezultat na Old Traffordu, kjer se bosta pomerila Manchester United in PSG.

Ob 21. uri na Sportklubu sledi še prenos tekme med Ferencvarošom in Barcelono. Ekipa Ronalda Koemana je v ligi prvakov zelo prepričljiva, še vedno pa ni dokončno odločen boj za 1. mesto v skupini. Za vodilnimi Katalonci za samo tri točke zaostaja Juventus, ki bo danes skušal premagati Dinamo iz Kijeva (Sportklub 4).

Vroče je tudi v skupini F, kjer se bosta drevi za prvo mesto pomerila vodilna Borussia Dortmund in Lazio. Nemci imajo pred Italijani samo točko naskoka. Prenos od 21. ure naprej na Sportklubu 2.

Podobna zgodba nas čaka še v skupini E, kjer Chelsea in Sevilla poravnana pri 10 točkah, oba kluba pa sta si že priigrala vstopnici za izločilne boje. Danes torej sledi bitka za prvo mesto, pospremite jo na Sportklubu 3. Uvod v prenos se začne ob 20.45.

Komentari

Vaš komentar