Magazin Pod Prečko: Bobičanec, mlinarji, obisk NZS in Gradca

Nogomet 3. Nov 202221:22
Magazin pod prečko

V četrti epizodi magazina Pod prečko smo obiskali Fazanerijo, domovanje Radomelj, NZS in Ermina Rakovića, pot pa nas je ponesla tudi izven meja Slovenije v Gradec na tekmo Sturma, kjer si kruh služita dva reprezentanta. Pred mikrofon Sportkluba je stopil nekdanji član Mure, Tomi Horvat.

V Murski Soboti nas je tokrat gostil Luka Bobičanec. Napadalni vezist za Muro igra od leta 2017 naprej, podobno kot klub pa je tudi on na Fazaneriji v preteklih letih napredoval in postal eden izmed boljših posameznikov Prve lige Telemach. Luka je odkrito govoril o njegovih začetkih kariere, odnosu z nekdanjim trenerjem Antejem Šimundžo in tudi o šampionski sezoni 2021/22.

Celotna oddaja Magazin Pod prečko:

Z izzivom Pod prečko se je tokrat pomeril vezist Radomelj Sandi Nuhanović, kapetan mlinarjev Luka Cerar pa je predstavil domovanje ekipe, ki tekme prve lige sicer igra v Domžalah.

Pot nas je zanesla še na NZS in v Šentilj, kjer smo spoznali projekt regijskih centrov, v rubriki Pogovor z legendo pa smo spomine obujali z nekdaj izjemnim napadalcem Erminom Rakovićem.

Komentari

Vaš komentar