Mbappe zavrnil najvišjo ponudbo v zgodovini nogometa

Nogomet 28. Feb 202417:35 3 komentarji
Kylian Mbappe. FOTO: Profimedia.

Španski Okdiario je objavil novico, da je imel Kylian Mbappe, ki bo kariero skorajda zagotovo nadaljeval pri Realu, na mizi najvišjo ponudbo v zgodovini nogometa, a jo je zavrnil in izbral Madrid.

Številni svetovni mediji in največji nogometni insajderji so v zadnjih dneh večkrat potrdili, da bo Kylian Mbappe, ki je PSG tudi uradno obvestil, da po koncu sezone zapušča Pariz, kariero nadaljeval pri Real Madridu, s katerim se je spogledoval že dlje časa.

V Španiji naj bi 25-letni francoski superzvezdnik služil v rangu trenutno najbolj plačanih zvezdnikov Reala Viniciusa Juniorja in Juda Bellinghama, ki na leto v žep pospravita 20 milijonov evrov. Ob tem naj bi prejel še 150 milijonov evrov bonusa ob podpisu pogodbe.

Zdaj pa je španski Okdiario objavil novico, da naj bi imel Mbappe, ki bi si ga v svojih vrstah seveda želel praktično vsak evropski velikan, na mizi še precej višjo ponudbo, ki pa jo je zavrnil.

Manchester United naj bi, tako piše ta španska spletna stran, Mbappeju na pobudo novega solastnika, britanskega milijarderja Jima Ratcliffea, ponudil kar 700 milijonov evrov, ki bi jih Francoz dobil s petletno pogodbo, vredno 100 milijonov evrov, ob tem pa še 200 milijonov ob podpisu pogodbe.

Toda Mbappe naj bi to ponudbo, ki bi bila, upoštevajoč celotno trajanje, najvišja v zgodovini nogometa, gladko zavrnil, saj si že od nekdaj želi v Real, za katerega je navijal od majhnih nog.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje