Mura na dan tekme odslovila trenerja

Nogomet 14. Avg 202310:13 3 komentarji
Foto: Aleš Fevžer.

Slovenski nogometni prvoligaš Mura je prekinil pogodbo s trenerjem članske ekipe Dejanom Grabićem, so Prekmurci sporočili na spletni strani. Potezo so sprejeli na dan tekme, ob 20.15 namreč gostujejo v Kopru. Do nadaljnjega, vključno z današnjo tekmo, bo ekipo vodil pomočnik trenerja Darjan Slavic, so zapisali pri Muri.

“Dejanu Grabiću se zahvaljujemo za opravljeno delo in mu želimo veliko uspeha na njegovi nadaljnji trenerski poti. Upravni odbor bo o imenovanju novega trenerja članske ekipe odločal v najkrajšem možnem času, a šele potem, ko bomo odločitev temeljito preučili. Posebej bo pomembna skladnost strategije NŠ Mura in vizije trenerja,” so še dodali na klubski spletni strani.

Klub zapuščata tudi pomočnik trenerja Rok Hanžič in kondicijski trener Jan Košir.

Upravni odbor bo o imenovanju novega trenerja članske ekipe odločal v najkrajšem možnem času, so zapisali muraši, a šele potem, ko bodo odločitev temeljito preučili.

Mura je slabo začela sezono, razprtije v klubu pa so sicer trajale že prej, zato slovo Grabića ni presenečenje. Po dveh tekmah so Prekmurci še brez točke, nazadnje so s kar 5:0 izgubili v Celju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje