Musiala z Bayernom podpisal prvo profesionalno pogodbo

Bundesliga 5. Mar 202114:01 0 komentarjev
B/R Football

Bayern iz Münchna je razveselil navijače, saj je sporočil, da je Jamal Musiala z bavarskim ponosom podpisal prvo profesionalno pogodbo. Mladi angleški nogometaš nemških korenin bo v Bayernu igral vsaj do leta 2026.

Musiala, ki velja za enega največjih talentov svoje generacije, se je v zadnjih mesecih zelo navezal na Nemčijo. Po odločitvi, da bo v članski izbrani vrsti igral za Nemčijo, je v petek sledil še podpis prve profesionalne pogodbe z Bayernom.

Selektor nemške reprezentance Joachim Löw ga bo skoraj zagotovo povabil v izbrano vrsto že na naslednji akciji, ki je na sporedu konec meseca.

Musiala je nedavno dopolnil 18 let in je rojen v Nemčiji, nato pa je od sedmega leta naprej živel v Angliji. K Bayernu se je iz Chelseajeve akademije preselil leta 2019. Hitro se je uveljavil v prvi ekipi bavarskega ponosa, za katero je odigral že 27 tekem, dosegel pa je tudi že prvi gol v elitni ligi prvakov.

Vesel sem, da sem sklenil prvo profesionalno pogodbo. Igram za najboljšo ekipo na svetu in vsak dan se lahko veliko naučim od soigralcev. Rad bi še napredoval in z Bayernom osvajal lovorike ter postal njegov pomemben člen,” je ob sklenitvi pogodbe dejal Musiala.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!