Nadaljuje se čistka pri Olimpiji, vrača pa se Cimirotić

Konferenčna liga 20. Jul 202216:48 > 17:51 3 komentarji
Sebastjan Cimirotić se vrača v Olimpijo.

V pisarnah NK Olimpija se dogajajo nove spremembe. Odpovedi je dobilo še nekaj ljudi, medtem pa iz Stožic prihaja tudi informacija, da se v klub po nekaj mesecih vrača nekdanji ljubljenec ljubljanskih navijačev Sebastjan Cimirotić.

Po pretresu, ki se je pri Olimpiji zgodil z odhodom trenerja Roberta Prosinečkega, športnega direktorja Mladena Rudonje in še nekaterih ljudi, se v Stožicah čistka nadaljuje. Odpovedi so dobili Jure Bohorič in Kristjan Pahor, ki sta skrbela za odnose z javnostjo, in poslovni sekretar Borut Antončič. Na izhodnih vratih kluba naj bi bilo še nekaj ljudi, zaposlenih v pisarnah.

Po naših informacijah pa se bo zgodil tudi en prihod. V Olimpijo naj bi se po nekaj mesecih vrnil Sebastjan Cimirotić. Verjetno bo priključen delu z mlajšimi selekcijami, v katerih je pred dnevi na vrhu že prišlo do sprememb. Vodja mladinskega pogona je postal Boštjan Miklić.

Zanimivo, Cimirotića naj bi iz kluba pred meseci izrinil prav direktor Igor Baričić, ki se je skupaj s predsednikom Adamom Deliusom na udaru navijačev, zdaj pa ga je pripeljal nazaj. Bojda zato, da bi se prikupil Green Dragons, pri katerih je nekdanji zvezdnik Olimpije vrsto let užival status ikone, a zdaj že nekaj časa ni tako.

Zato je ta poteza presenetljiva, nerazumljiva pa tudi zaradi tega, ker naj bi Cimirotić po odhodu iz Stožic pravico iskal na sodišču. Znano je tudi to, da je priljubljeni Cime zaveznik prejšnjega predsednika Milana Mandarića, ki z zdajšnjim vodstvom ni v dobrih odnosih.

Danes so odpotovali v Romunijo

Zanimivo bo videti, kako se bodo po novem močno okrnjene klubske pisarne, ki so si fiasko privoščile že prejšnji teden, vodile Olimpijo v naslednjih tednih.

Nogometaši Alberta Riere so se sicer danes z letalom odpravili na evropsko gostovanje in odpotovali proti Romuniji, kjer jih jutri čaka prva tekma 2. kroga kvalifikacij za konferenčno evropsko ligo proti Sepsiju.

Upajmo le, da domov ne bodo potovali toliko časa, kot so prejšnji teden iz Luksemburga.

Ni odveč dodati, kdaj jih čaka naslednja prvenstvena tekma. V nedeljo ob 17.30 bodo gostovali pri Taboru v Sežani.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje