Nekdanji trener Maribora fizično napadel kapetana rivala

Nogomet 17. Okt 202211:29 0 komentarjev

Nekdanji trener Maribora Sergej Jakirović danes polni medijske vrstice po celotnem Balkanu. A ne zaradi kakšnega nogometnega presežka, temveč zaradi posnetkov, na katerih fizično napade nogometaša nasprotnikovega moštva.

Tekma 14. kroga bosanske Premijer lige med Leotarjem in Zrinjskim (1:1) je imela vse prej kot nogometni tretji polčas. Zapletlo se je že na novinarski konferenci po tekmi, ko se je proti Sergeju Jakiroviću obrnil neznanec in mu v vulgarnem tonu povedal nekaj zelo krepkih besed. A tu se je situacija šele razplamtela.

Vse skupaj se je nadaljevalo izven stadiona, v javnost pa so prišli posnetki, na katerih Jakirović skuša fizično obračunati z nogometašem nasprotnikove ekipe. Šlo naj bi za kapetana Leotara Djoko Milovića. Zakaj natančno je prišlo do spora, še ni razkrito, posredovati pa je morala tudi policija.

Spomimo, Sergej Jakirović je leta 2020 nekaj mesecev sedel na klopi Maribora, a ga je že sredi poletja s klopi odnesel sramoten poraz s severnoirskim Colerainom v kvalifikacijah za Ligo Evropa. V slovenskih medijih je veliko prahu dvignil že lani jeseni, ko je pokomentiral, da je Premijer liga Bosne in Hercegovine močnejša od slovenske lige. 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!