Neverjetna ponudba za ogled obračuna Messi – Ronaldo

Nogomet 12. Jan 202320:15
Foto: Guliverimages

Ekshibicijski dvoboj med PSG Lionela Messija in mešano ekipo sestavljeno iz igralcev Al Hilala in novega kluba Cristiana Ronalda Al Nassra v Savdski Arabiji že neti evforijo.

Obračun, v katerem naj bi se 19. januarja v Rijadu pomerila najboljša nogometaša tega stoletja Lionel Messi in Cristiano Ronaldo, v Savdski Arabiji že neti evforijo. Bojazni, da prvi obračun med nogometnima zvezdnikoma po decembru 2020 ne bi bil razprodan, praktično ni, kar ne nazadnje priča tudi veliko zanimanje za vstopnice.

Za nameček so savdske oblasti teden pred dvobojem odprle javno dražbo in na trg poslale ekskluzivno vstopnico, ki bo kupcu z najglobljimi žepi ponudila nepozabno izkušnjo. Kot poroča tiskovna agencija Reuters, bo imetnik t. i. “Beyond Imagination” vstopnice imel pravico vstopa v slačilnico obeh moštev, kjer bo lahko spoznal tako Ronalda kot Messija, prav tako pa bo prejel ekskluzivno dovoljenje sodelovanja na slavnostni ceremoniji po tekmi.

Na dražbi zaenkrat najbolje kaže Mushrefu Al-Ghamdiju, generalnemu direktorju savdskega nepremičninskega podjetja AqarOne, ki je za dragocen košček papirja ponudil kar 10 milijonov realov oziroma 2,45 milijona evrov.

Kot še dodaja Reuters, bodo zbran znesek v celoti namenili v dobrodelne namene.

Komentari

Vaš komentar