Drzen Neymarjev načrt klavrno padel v vodo

Nogomet 18. Feb 202313:37
Dvojčici Alves
Dvojčici Alves sta neločljivi. Obe sta tudi odbojkarici. Foto: Instagram

Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar je ljubitelj lepih deklet, zato ne čudi, da je šel v napad za atraktivnima dvojčicama, odbojkaricama Key in Keyt Alves, a napadalec PSG je pri dvorjenju naredil napako in ostal praznih rok.

Key Alves, igralka ekipe Osasco, ki je v Braziliji zaslovela po nastopu v resničnostnem šovu Big Brother, je z javnostjo delila svoj pripetljaj z zvezdnikom PSG.

Neymar je na Instagramu začel pisati njeni sestri Kety, a kot je zapisala, je izbral napačen trenutek, saj je bil njena sestra dvojčica tik pred tem, da začne zvezo. “Ko je začela hoditi s svojo simpatijo, ji je nehal pisati, nato pa je telefon zapiskal pri meni. Verjetno je mislil, da se o njem s sestro nisva pogovarjali. Sva vendarle dvojčici, poveva si vse,” je dejala prosta brazilska igralka.

Neymar
Foto: Profimedia

Ko je izvedel, da ve za njegovo flirtanje s sestro, ji je brezsramno odvrnil, da se lahko zgodi, da dobi obe. S tem se je ustrelil v koleno, fantazije nogometne zvezde pa so se razblinile.

Key je še dejala, da bi lahko bilo tudi drugače. “Če bi najprej pisal meni, bi verjetno že bila v Parizu. Če ne drugega, bi šla na sprehod, kajne?”

Dvojčici Alves sta na Instagramu zelo popularni. Key ima skoraj osem milijonov sledilcev, Keyt nekaj manj kot dva milijona.

Key ima platformo tudi na Onlyfans in tega ne skriva, že večkrat je potrdila, da s tem zasluži 50-krat več kot z odbojko.

Komentari

Vaš komentar