Ni je zabave, kot je Vardyjeva zabava, ta se nikoli ne konča

Nogomet 20. Avg 202212:02 > 12:03 0 komentarjev
Jamie Vardy
Foto: Guliverimages

Zabava Jamieja Vardyja v Leicestru se nadaljuje. Izkušeni napadalec je namreč z lisicami podpisal novo dveletno pogodbo in bo še naprej navduševal na najvišjem nivoju.

Zgodba Jamieja Vardyja bo prej ali slej dobila svojo upodobitev na filmskem platnu. Kot mladenič je nogomet igral po “njivah in travnikih” angleških nižjih lig, leta 2012 pa je prišel klic, ki je spremenil vse. Iz Fleetwood Towna je Anglež prestopil v vrste Leicester Cityja, ostalo pa je, kot pravimo, zgodovina.

Vardy je z lisicami spisal pravljico sezone 2015/2016, ko je Leicester kot kandidat za izpad iz Premier lige šokiral svetovno nogometno javnost in pod vodstvom Claudia Ranierija osvojil državni naslov. Tedanja ekipa lisic je v naslednjih sezonah dodobra razpadla, a 35-letnik ostaja zvest klubu s stadiona King Power.

Po 387 nastopih in 164 golih Vardy še ni rekel zadnje. Danes je z Leicestrom podpisal novo pogodbo, po kateri bo v klubu ostal do konca sezone 2023/2024. “Odločitev je bila enostavna. Tu sem že tako dolgo, da se počutim že kot klubski inventar. A moje noge so še vedno dobre in prepričan sem, da lahko klubu pomagam do zastavljenih ciljev. Res sem presrečen,” je ob podpisu nove pogodbe zadovoljno razmišljal Jamie Vardy.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!