NAGRADNA IGRA: Doživi Audi Cup v živo!

Nogomet ostalo 6. Jul 20179:37 > 9:54
Getty Images

Turistična agencija Tentours in Sportklub peljeta srečnega nagrajenca in njegovega prijatelja na nepozabno nogometno doživetje v Munchen!

Getty Images

Nogometni navdušenci pozor! Tentours in Sportklub peljeta na enega najbolj prestižnih pripravljalnih nogometnih turnirjev na svetu, kjer bodo tudi letos nastopale štiri vrhunske ekipe iz Lige prvakov! Turistična agencija Tentours v nagradni igri ponuja vstopnice za 2 osebi za vse štiri tekme, prevoz in  prenočišče v času pokala, predvsem pa nepozabno izkušnjo. 

Vse kar potrebujete za sodelovanje v nagradni igri je, da na facebook strani pravilno odgovorite na vprašanje, stran Sportkluba ali Tentoursa všečkate in jo delite z osebo, ki bi jo peljali poleg.

GLAVNA NAGRADA: 4x po 2 vstopnici za ogled tekem Audi Cupa, prevoz in prenočišče za 2 osebi!

Vprašanje, na katerega morate odgovoriti na facebook strani Tentoursa ali Sportkluba: Katere ekipe bodo letos nastopale na Audi Cupu?

Več informacij o nagradni igri najdete v pravilih in pogojih sodelovanja.

Program izleta:

1. dan (torek, 01. avgust):
Zbor potnikov ob 07.00 uri na parkirišču Tivoli v Ljubljani ali na avtobusni postaji v Mariboru in odhod z modernim turističnim avtobusom proti Avstriji. Nadaljevanje vožnje čez Avstrijo v München, kamor bomo predvidoma prispeli ob 13.00 uri. Nastanitev v hotelu. Po krajšem oddihu sprehod po starem mestnem jedru do glavnega trga (Marienplatz), kjer je čudovita gotska mestna hiša, ter najstarejše pivnice (Hofbräuhaus). Nekaj časa prosto za individualne oglede, morebitna nakupovanja ali zabavo v katerem izmed številnih lokalov. Popoldan prevoz do stadiona Allianz Arena in ogled obeh polfinalnih tekem, kjer boste lahko uživali v predstavah ekip. Po koncu 2. tekme ponoven zbor potnikov pri avtobusu ter povratek v hotel. Prosto za zabavo, nočitev.

2. dan (sreda, 02. avgust):

Po zajtrku si bomo s krožno vožnjo ogledali še: kraljevi trg z znamenito Ludvikovo cesto, ob kateri se nahajajo tudi Bavarska deželna knjižnica, Ludvik-Maksimiljanova Univerza. Nato prosto, za samostojne oglede ali nakupovnja. Predlagamo obisk enega izmed največjih tehniških muzejev na svetu. Popoldan odhod do Olimpijskega parka, kjer se boste lahko povzpeli na znameniti olimpijski stolp ali obiskali muzej bavarskega avtomobilskega giganta BMW. Sledi prevoz do stadiona Allianz Arena in ogled zaključnih dvobojev (tekma za 3. mesto ter finale). Po koncu zadnje tekme ponoven zbor potnikov pri avtobusu ter povratek proti Ljubljani/Mariboru, kamor bomo predvidoma prispeli ob 06.00 uri naslednjega dne.

Kaj še dobite: 

– prevoz z modernim turističnim avtobusom na vseh navedenih relacijah
– namestitev z zajtrkom v dvo in troposteljnih sobah v hotelu 3* v Münchnu ali okolici
– vstopnice za tekme (1. ring)
– ogled Münchna po programu brez vstopnin
– vse pristojbine za ceste, predore in parkirnine, vodenje, organizacija in izvedba izleta