Nogomet živi: Belorusija, Tadžikistan, Nikaragva…

Viktor Drachev/EuroFootball/Getty Images

Čeprav v večjem delu sveta šport miruje, tam kjer se igra tekmovalni nogomet, tu smo mi. Danes (in tudi jutri) si boste lahko ogledali prvenstvene obračune iz Belorusije in Tadžikistana, točno opolnoči pa vas na SK 1 čaka premierni prenos nogometne tekme iz Nikaragve.

Povezano

Na nogometne obračune iz Belorusije ste se v zadnjem času na programih Sportkluba že navadili. Še do včeraj povsem neznani klubi in igralci, so “čez noč” postali znani širši nogometni publiki. Svojega zastopnika v beloruski nogometni eliti imamo tudi Slovenci. Miha Goropevšek brani barve Dinama iz Minska.

V času, ko je epidemija koronavirusa zaustavila praktično sleherno nogometno tekmovanje, so aktivni tudi v Tadžikistanu, kjer aktualni prvak Istiklol lovi sedmi zaporedni naslov državnih prvakov, skupno pa že devetega.  

Od polnoči naprej pa boste na programih Sportkluba ob prvenstvih iz Belorusije in Tadžikistana lahko spremljali novo eksotično državno nogometno prvenstvo. Točno opolnoči bo imela debi na najboljših športnih programih Primera Division iz Nikaragve. V okviru 16. kroga Clausure bo vodilna ekipa prvenstva Managua gostovala pri Deportivu iz Las Sabanasa.