Messi za luksuzno stanovanje odštel 8 milijonov evrov

Nogomet 6. Jan 202116:31 > 16:31
Foto: EPA-EFE/J.J. Guillen; Youtube screenshot/Miami Today
Foto: EPA-EFE/J.J. Guillen; Youtube screenshot/Miami Today

Lionel Messi je po poročanju španskih medijev kupil stanovanje v Porsche Design Tower, ki velja za eno izmed najluksuznejših stavb na svetu.

Marsikdo je opazil, da se je novica o nakupu stanovanja pojavila v trenutku, ko so se pojavile številne govorice, da bi Lionel Messi lahko igral za Inter iz Miamija, ki je v lasti David Beckhama in nastopa v ligi MLS. Messi je nekdanjemu angleškemu nogometašu tudi razkril, da bi lahko nekoč zaigral v ZDA.

Novo stanovanje ponuja razkošje, ki je zagotovo dovolj luksuzno za eno izmed največjih svetovnih zvezd.

Nebotičnik se nahaja na naslovu Sunny Isles Beach prav v ZDA. Visok je 195 metrov in ima več kot 60 nadstropij. Posebnost nebotičnika je tudi ta, da ima robotizirano garažo z 284 parkirnimi mesti, ki lastnikom omogoča, da parkirajo tik pred stanovanjem. V stavbi so tri dvigala, ki avtomobil dvignejo do vhodnih vrat stanovanja.

Messi naj bi kupil stanovanje veliko 330 kvadratnih metrov s tremi spalnicami in kar štirimi kopalnicami. Apartma se nahaja na severni strani nebotičnika kar pomeni, da ima čudovit pogled na ocean.

Stanovanja imajo tudi zasebni bazen, restavracijo s teraso, spa teraso z jacuzzijem in fitnes. Več o samem nebotičniku pa v spodnjem videoposnetku.

Komentari

Vaš komentar