Po Peleju pod nož še ena brazilska nogometna legenda

Nogomet 11. Sep 20218:23 0 komentarjev
Romario
(Foto: Guliverimage)

Nekdanji nogometni zvezdnik Romario je v bolnišnici v Riju de Janeiru prestal operacijo žolčnika. Petinpetdesetletni Brazilec se po operaciji počuti dobro.

Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, ki se sklicuje na sporočilo objavljeno na družbenem omrežju instagram, je bil nekdanji napadalec Barcelone operiran že v četrtek. Poseg, opravljen v bolnišnici Copa Star v Copacabani je potekal brez zapletov, zato naj bi 55-letnik, ki je leta 1994 z brazilsko vrtsto osvojil naslov svetovnega prvaka, bolnišnico zapustil že v prihodnjih dneh.

V bolnišnici je sicer že dalj časa tudi Romariev rojak Pele, ki pa po pisanju brazilskih medijev dobro okreva po sobotni operaciji zaradi suma na tumor na debelem črevesu. Pele ostaja še naprej na intenzivnem oddelku, a je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

Njegova zdravniške ekipa v bolnišnici Alberta Einsteina v Sao Paulu je namreč sporočila, da 80-letnik “aktivno komunicira z okolico in kaže vse vitalne znake v mejah normale”.  Sum na tumor so pri Peleju odkrili med rutinsko preiskavo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!